آیا تزریق ژل در بارداری عوارضی دارد یا خیر؟

ساخت وبلاگ

آیا تزریق ژل در بارداری عوارضی دارد یا خیر؟

هدف از تزریق ژل، برای زیبایی، جوانی و حجم دهی به صورت و رفع آثار پیری و یا پیشگیری از آن می باشد. ژل ها با دارا بودن هیالورونیک اسید، که به طور طبیعی در بدن وجود دارد، خطوط صورت را صاف می‌کند. در جواب این پرسش که آیا تزریق ژل در بارداری عوارضی دارد یا خیر باید گفت هیچ مدرکی درباره عوارض تزریق فیلر در بارداری وجود ندارد اما بهتر آن است که از تزریق ژل در بارداری پرهیز شود.

تزریق ژل در بارداری | عوارض تزریق ژل

کاربرد تزریق ژل چیست؟

مهمترین نقش تزریق ژل در پوست، پرکردن چین و چروک ها و چاله های عمیق ایجاد شده در پوست است، از جمله خطوط خنده، یا خطوط عمیق اخم و چین های عمیق در اطراف چشم. همچنین تزریق ژل برای حجم دهی و گونه گذاری به ویژه در افرادی که صورت لاغری دارند یا به مرور زمان با گذشت سن حجم گونه ی خود را از دست داده اند کاربرد دارد. فیلرها همچنین برای پر و حجیم کردن لب ها و بهبود ظاهر زخم های فرو رفته نیز بکار می روند. از دیگر کاربردهای تزریق ژل که این روزها بسیار کاربرد دارد می توان به مواردی چون تزریق ژل به پیشانی، لب، زیر چشم، باسن، سینه، واژن، بینی، چانه، اطراف چشم، زانو، پشت پلک، پشت دست ها، زاویه سازی فک و ... اشاره کرد.

 

آیا تزریق ژل در بارداری عوارضی دارد؟

به دلیل اینکه اسید هیالورونیک یکی از مواد تشکیل دهنده ی ژل‌ها هستند و بدن این ترکیب را به طور طبیعی تولید می‌کند و هیچ گونه گزارشی دال بر این که تزریق ژل در بارداری برای زنان باردارخطر آفرین باشد وجود ندارد. متخصصین بر این باورند  که ممکن است این ماده برای جنین بی ضرر باشد. اما با این حال بهتر است در دوران بارداری از تزریق ژل خودداری شود.

با اینکه ژل های تزریق شده در بدن حرکت نمی‌کنند و با مراقبت صحیح امکان گسترش مواد ژل به جای دیگری از بدن وجود نخواهد داشت و در صد جذب ژل در جریان خون نیز اندک است، بازهم بهتر است احتیاط  لازم را رعایت کرد و تزریق ژل را به زمانی بعد از زایمان به تعویق انداخت.

راهی وجود ندارد برای اینکه پزشکان متوجه عوارض تزریق ژل در بارداری شوند، همچنین سازمان غذا و داروی آمریکا تاکید می کند آزمایشی در این زمینه بر روی زنان باردار هنوز انجام نشده است. اگرچه که احتمال اثرات منفی ژل بر روی جنین بسیار کم است، معمولاً توصیه ی پزشکان این است که بهتر است پس از اتمام دوران بارداری و شیردهی تزریق ژل را انجام دهند، تا تمامی جوانب ایمنی برای مادر و جنین رعایت شود.

تزریق ژل نیز مانعی برای بارداری محسوب نمی شود و تزریق ژل قبل از اقدام به بارداری سلامت جنین را نیزبه خطر نمی‌اندازد. بنابراین در صورتی که در مدت کوتاهی پس از تزریق ژل باردار شدید، جایی برای نگرانی وجود ندارد.

در حالت کلی در دوران بارداری بهتر است قبل از اقدام به تزریق ژل یا فیلر تمام جوانب را در نظر بگیرید و حتما با پزشک خود مشورت کنید چرا که سلامت مادر و جنین در اولویت است.

 

دکتر فرامرز صفایی پیروز | فوق تخصص جراحی زیبایی

 

 

دکتر فرامرز صفائی پیروز...
ما را در سایت دکتر فرامرز صفائی پیروز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : dsafaei dsafaei بازدید : 390 تاريخ : پنجشنبه 8 اسفند 1398 ساعت: 21:48